Wat een doorzetter is die Monique!

Mijn vraag aan Monique was; "wil jij ALLES regelen?". En dan bedoelde ik alles, om mijn huis te verkopen. Het regelen van de schoonmaak, het schilderen, de bezichtigingen, de onderhandelingen, de deur open doen voor allerlei lieden die maten wilden opnemen, de loodgieter inschakelen bij kleine onvolkomenheden, noem maar op.
En Monique zei ja. Dat terwijl ze wellicht helemaal nog niet wist wat een werk het allemaal zou zijn. En Monique zei niet alleen ja, ze deed ook 'ja". Met overtuiging, volharding en heel veel verstand van zaken. Van alle aspecten!. Ook als het even moeilijker of stroperiger werd, ook wanneer het even lastig werd om partijen met de welbekende neuzen dezelfde kant op te krijgen.
Is het dan allemaal zo complex? Ja, bij dergelijke transacties horen geen emoties. Eigenaren hebben die altijd wel. En Monique niet. Heeft Monique geen emoties? Jazeker wel, want Monique is ongelooflijk empathisch naar alle betrokken partijen. Ze snapt alle emoties en belangen als geen ander en ze geeft de opdrachtgever helemaal het gevoel alles te doen wat nodig is en zelfs nog dat ene beetje meer.......

Super! Jeroen Looman

Vakvrouw met nuchter en uitmuntend advies

Monique heeft ons zeer goed geholpen bij het vinden van een huis in de omgeving van Haarlem en Heemstede. Ze neemt de tijd, is rustig, kundig en zorgt ervoor dat je als koper niet gek wordt gemaakt.
Vanaf het allereerste contact liet Monique haar professionaliteit blijken: ze kwam naar onze woning in Den Haag om onze wensen te inventariseren en de wijken van Haarlem en Heemstede door te nemen. Daarna hebben we heel wat huizen bezocht. Gelukkig heeft Monique een zesde zintuig waamee ze feilloos aanvoelt of het huis daadwerkelijk bij (allebei!) de zoekenden past. Ze kan door een huis heen kijken en geeft vervolgens haar mening: eerlijk en ongenuanceerd.
Ze onderhandelt scherp, scherper dan we zelf hadden willen doen, maar daardoor betaalt ze zichzelf al feitelijk direct terug. Het allerbelangrijkste: het is een plezier om samen met Monique een huis te zoeken (en te vinden)!

Laila en Ramy

‘Monique's ervaring en kennis gaven de doorslag.’

Afgelopen juni hebben we met hulp van Wonique Waals een huis in Bloemendaal gekocht. Ik kan oprecht zeggen, dat we het huis zonder Wonique nooit hadden gehad. Het was ons niet opgevallen op Funda en we zagen de mogelijkheden nog niet. Wonique heeft ons aangespoord het huis te bezichtigen en ons tijdens de bezichtiging kunnen laten zien hoeveel ervaring en kennis ze heeft. Niet alleen kent ze bijna alle verkopende makelaars in de regio, ze weet ook de kleinste details te ontdekken. Uiteindelijk heeft ze voor ons een bod gedaan en is daar ook heel fair in geweest naar de verkopende partij. Door haar houding, kennis en instelling is de verkoper na een goede onderhandeling met ons uiteindelijke bod akkoord gegaan, iets dat wij niet verwacht hadden! Al met al een fantastische aankoopmakelaar met jarenlange ervaring en kennis. Ook in de begeleiding na de aankoop. Wonique, heel veel dank voor al je hulp!

We found working with Monique Waals a very satisfactory experience.

Working with only a loose idea of the type of house we wanted and looking from Volgenzang to Bloenendaal, Monique assisted in focusing the search through sound advice and years of local knowledge. Monique was a patient and enthustiastic viewer of houses providing a clear view on value, potential and technical soundness.
Monique was a capable and realistic negotiator and once again her experience and local knowledge was key in getting a great house at the right price.
Monique's passion for the houses and the area, and not just the bottom line, are fundamental to her successful business and we strongly endorse Woniquewaals.

Paul & Maret Michaelides

‘woniquewaals heeft haar geld dubbel en dwars opgeleverd.’

Binnenkort is het zover en dan zitten we bij de notaris, dankzij jou. We zijn erg blij dat we hebben doorgezet ondanks de onzekere tijden, want het lijkt allemaal precies goed te komen. Niet in de minste plaats dankzij jouw doortastende en soms ook ruimte gevende opstelling. Je hebt ons heel goed aangevoeld en geholpen. Zonder jou was het niet gelukt! Daarom willen wij jou (en Michael) bedanken met een etentje, nu het nog kan, vanuit de Hectorstraat. Laat maar even weten wanneer het jullie schikt.

‘De verbouwing is fantastisch verlopen! Dankzij woniquewaals.’

Wonique heeft de complete verbouwing van de zolder gecoördineerd. Dit heeft ons veel tijd en uiteindelijk ook veel geld bespaard. Zij heeft de contacten met aannemers en onderaannemers. Haar begroting lag ruim 15% onder onze eigen offerteaanvragen.

‘Deskundige aankoopmakelaar met oog voor detail!’

Monique is een zeer deskundige aankoopmakelaar, met een scherp oog voor details, sfeer en bouwtechnische bijzonderheden. Tijdens mijn zoektocht heeft ze me meerdere malen ervan weten te overtuigen dat ik dat ene huis toch echt niet moest kopen, of dat nu was omdat er schimmel in de kelder zat, het huis verzakt was of simpelweg omdat ze de twinkeling in mijn ogen niet zag. Gelukkig maar, want anders was ik nooit bij mijn huidige woning gaan kijken, een woonboot in Amsterdam Oost. Na vijf minuten waren we beide al ontzettend enthousiast, en ik krijg over twee dagen de sleutel!

Ontzettend bedankt

Een huis kopen is, zeker voor een jong stel zoals wij, een ingewikkeld proces. Wonique was voor ons daarbij de rots in de branding. Ze wist op iedere vraag een antwoord en stond altijd voor ons klaar.

Dankzij haar deskundigheid en vermogen om zich in te leven in persoonlijke wensen, verhuizen wij binnenkort naar ons droomhuis. Wonique, ontzettend bedankt!